{}

Hoogste veiligheidscertificaat voor DarmLeverCentrum

06 May 2022

Het DarmLeverCentrum (DLC) van Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft het HKZ-certificaat “Patiëntveiligheid voor endoscopieafdelingen” behaald. Het HKZ-certificaat is voor drie jaar verleend.

Het certificaat geeft aan dat het ziekenhuis de kwaliteit en veiligheid van de zorg optimaal waarborgt, de patiënt centraal stelt en haar zorg- en dienstverlening voortdurend verbetert.

Het DarmLeverCentrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei is een groot, regionaal kennis- en expertisecentrum. De zorgverleners van het DLC combineren hun kennis en ervaring op het gebied van darm- en leverziekten met hun wetenschappelijk onderbouwde kennis van voeding, bewegen en slaap.

Groot darmkankerscreeningscentrum

Patiënten kunnen in het DLC terecht voor specialistische, innovatieve zorg op het gebied van darm- en leverziekten en de een screening voor het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. Het DLC is een van de grootste darmkankerscreeningscentra van Nederland. Het scopiecentrum heeft zeven behandelkamers waar jaarlijks zo’n 9.000 maag- en darmonderzoeken worden uitgevoerd.

Meer informatie over het DarmLeverCentrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules