{}

Informatieavond longkanker

19 October 2023

Op 22 november organiseert Ziekenhuis Gelderse Vallei in samenwerking met Longkanker Nederland en ARTZ een informatieavond voor patiënten met longkanker en hun naasten.

Tijdens het eerste deel van deze avond krijgen de anwezigen informatie over de verschillende vormen van longkanker, de behandelmogelijkheden en mogelijke bijwerkingen. Er is ook volop gelegenheid om vragen te stellen.
Na de pauze is er de themasessie: slaap en oncologie. Een klinisch psycholoog-somnoloog gaat in op slapeloosheid bij kanker.

Wellicht is deze bijeenkomst iets voor een van uw patiënten?

Er zijn geen kosten aan verbonden. Informatie over het programma en aanmelding staan op de website van Longkanker Nederland: www.longkankernederland.nl/agenda.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules