{}

Overeenkomsten met alle zorgverzekeraars

16 February 2023

Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft met alle zorgverzekeraars een contract gesloten voor 2023. Dit is de uitkomst van een lange periode van moeizame onderhandelingen.

Deze week zijn de gesprekken met VGZ afgerond en zijn wij tot een akkoord gekomen. VGZ biedt ons, net zoals de andere verzekeraars, voldoende dekking voor kosten en geeft ons voldoende comfort voor onzekerheden in 2023. Eerder sloten wij al een overeenkomst met de andere verzekeraars; Menzis, Zilveren Kruis, CZ, VGZ, DSW, ENO, Zorg & Zekerheid, ASR, Caresq en ONVZ.

Hiermee is voor alle verzekerden in de Gelderse Vallei duidelijk dat zij verzekerd zijn van vergoeding van de zorg die zij gebruiken binnen de voorwaarden van de desbetreffende polis. Uitzondering vormen de budgetpolissen van Zilveren Kruis, daarvoor is net als in 2022 geen contract gesloten. Deze polissen bieden mogelijk geen volledige dekking.

Attenderen bij verwijzing

Als u weet dat een patiënt een budgetpolis van Zilveren Kruis heeft, is het raadzaam de patiënt bij een verwijzing daarop te wijzen. Want deze loopt het risico dat niet alle zorg wordt vergoed.

U vindt hier het volledige overzicht.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules