{}

Mini-Clinic op Wereld Huisartsen Dag

15 April 2022

Twee jaar achtereen moesten we de Clinic digitaal organiseren. Daardoor verviel een belangrijk doel van de Clinic: het elkaar ontmoeten. Om dat gemis goed te maken organiseren we op 19 mei een mini-Clinic. Een mooie kans om elkaar na lange tijd weer echt te ontmoeten en in informele sfeer kennis te delen.

Op 19 mei is het Wereld Huisartsen Dag, een mooie dag voor de mini-Clinic. Deze heeft dezelfde titel en onderwerp als de Clinic van vorig jaar: Stilstaan bij acute zorg. De acute zorg stond de afgelopen tijd in Nederland en wereldwijd continu in de schijnwerpers door het enorme aanbod aan plotseling verslechterende covid-19-patiënten. Tijdens de mini-Clinic gaan duo’s van verwijzers en specialisten vanuit verschillende invalshoeken en deskundigheden in op professionele acute zorg aan individuele patiënten. De mini-Clinic duurt van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Zoals altijd is ook de mini-Clinic natuurlijk hét moment om uw eigen regionale, collegiale netwerk te verstevigen. Bijvoorbeeld tijdens de workshopsrondes en het feestelijk afsluitende buffet.

Programma donderdag 19 mei 2022

  • 17.00 uur Inloop
  • 17.15 uur Opening
  • 17.30 uur Workshopronde 1
  • 18.30 uur Workshopronde 2
  • 19.30 uur Afsluitend diner

Voor wie

Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, medisch specialisten en artsen verstandelijk gehandicapten in de regio Gelderse Vallei. Zij krijgen de uitnodiging (pdf, 587 KB) persoonlijk toegestuurd.

Direct aanmelden

Uiteraard organiseren we op de derde woensdag van november (16-11-22) weer de jaarlijkse ‘grote’ Clinic.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules