{}

Mini-Clinic op Wereld Huisartsen Dag

03 May 2022

Op 19 mei organiseert ons ziekenhuis in nauwe afstemming met Huisartsen Gelderse Vallei de mini-Clinic. Deze organiseren we om elkaar een keer extra te kunnen ontmoeten, na 2 jaar digitale Clinics. Het thema: Stilstaan bij acute zorg. U komt toch ook?

Op 19 mei is het Wereld Huisartsen Dag, een mooie dag voor de mini-Clinic. Deze heeft als titel en onderwerp: Stilstaan bij acute zorg. De acute zorg stond de afgelopen tijd in Nederland en wereldwijd continu in de schijnwerpers door het enorme aanbod aan plotseling verslechterende covid-19-patiënten. Tijdens de mini-Clinic gaan duo’s van verwijzers en specialisten vanuit verschillende invalshoeken en deskundigheden in op professionele acute zorg aan individuele patiënten.

Welke onderwerpen passeren zoal de revue? Fractuurgenezing, verdachte huidafwijkingen, de rol van de huisarts bij de patiënt met thoracale klachten, acute neurologie, acute bedreigingen voor het opgroeiende kind, hoe vroegtijdig regie nemen erger voorkomt bij kwetsbare ouderen, nazorg van acute zorg. Kortom, een heel gevarieerd scala aan onderwerpen met daarin centraal de samenwerking tussen medisch specialist, huisarts en specialist ouderengeneeskunde.

De mini-Clinic is een mooie kans voor alle artsen in onze regio om elkaar na lange tijd weer echt te ontmoeten en in informele sfeer kennis te delen.

Programma donderdag 19 mei 2022

  • 17.00 uur Inloop
  • 17.15 uur Opening
  • 17.30 uur Workshopronde 1
  • 18.30 uur Workshopronde 2
  • 19.30 uur Afsluitend diner

Voor wie

Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, medisch specialisten en artsen verstandelijk gehandicapten in de regio Gelderse Vallei. Zij krijgen de uitnodiging (pdf, 587 KB) persoonlijk toegestuurd.

Direct aanmelden
Deelnemers ontvangen 2 accreditatiepunten.

Uiteraard organiseren we op de derde woensdag van november (16-11-22) weer de jaarlijkse ‘grote’ Clinic.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules