{}

Multidisciplinaire simulatietrainingen opvang multitrauma’s

21 January 2021

Een belangrijk onderdeel van de zorg op onze SEH is de opvang van patiënten met multitrauma. Simulatietrainingen zijn waardevolle trainingsmiddelen om de opvang voor deze patiënten te trainen en de teamsamenwerking te verbeteren. Tijdens simulatietrainingen oefent een multidisciplinair team van artsen en verpleegkundigen vanuit SEH, heelkunde, anesthesiologie en ook IC om de beste opvang te kunnen leveren voor de multitrauma-patiënt.

Op de SEH in Ziekenhuis Gelderse Vallei wordt dit maandelijks multidisciplinair geoefend onder de naam: Advanced Trauma Life Support (ATLS). SEH-arts Anniek Snoek coördineert de ATLS-trainingen samen met traumatologen Leander van de Ham en dr. Stephanie Zielinski. De meest recente training vond plaats op 15 december 2020 (zie foto).

Daarnaast zijn per 2021 de trainingen op de SEH uitgebreid met een maandelijkse training van de intern vitaal bedreigde patiënt. Aan deze eveneens multidisciplinaire training doen arts-assistenten interne geneeskunde, internist, SEH-arts, SEH-verpleegkundigen, intensivist en IC-arts mee.

Heeft u vragen over deze trainingen? Dan kunt u mailen naar Anniek Snoek: snoeka[apestaartje]zgv.nl.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules