{}

Nieuw EPD maakt verdere digitalisering, innovatie en ketensamenwerking mogelijk

23 December 2021

Ziekenhuis Gelderse Vallei zet met de keuze voor een nieuw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) een belangrijke stap naar verdere digitalisering, zorginnovatie en ketensamenwerking. Op 7 december zette Arjen Hakbijl, lid raad van bestuur, zijn handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst met leverancier NEXUS Nederland.

De keuze voor een nieuw EPD is een eerste stap in het verder vernieuwen van de zorg met digitale mogelijkheden en innovaties. Digitalisering en de rol van de patiënt in zijn eigen zorgproces zijn een belangrijk onderdeel in de visie van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Klaar voor de toekomst

Arjen Hakbijl: ‘Wij zien het belang voor patiënten van zorg op afstand en data-uitwisseling binnen het regionale zorgnetwerk steeds meer toenemen. Om hier een goede bijdrage aan te kunnen leveren, moeten wij als ziekenhuis verder digitaliseren en onze medewerkers toerusten met passende middelen.’ Met het nieuwe EPD beschikt Ziekenhuis Gelderse Vallei straks over de technologie die het uitwisselen van gegevens eenvoudiger maakt, zowel binnen het ziekenhuis als met externe netwerkpartners. Ook worden de werkprocessen van de zorgprofessionals beter ondersteund. ‘Dan zijn we klaar voor de toekomst’, aldus Arjen Hakbijl.

De voorbereiding op de implementatie van het nieuwe EPD gaat per omgaande van start.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules