{}

Onderzoek Vitalys, kliniek tegen overgewicht

21 March 2024

Sinds vorig jaar werkt Ziekenhuis Gelderse Vallei samen met Vitalys, kliniek tegen overgewicht. Patiënten die voor ernstig overgewicht in behandeling zijn, kunnen nu ook in Ede terecht voor de maagverkleinende operatie. Vitalys doet onderzoek onder verwijzers om haar dienstverlening te kunnen verbeteren.

Samen met onafhankelijk onderzoeksbureau ZorgfocuZ heeft Vitalys een korte vragenlijst voor verwijzers opgesteld. Met de gegevens die hieruit komen, hopen zij verwijzers en patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 3 minuten.

Via deze link kunt u deelnemen aan het onderzoek.

Privacy en anonimiteit

Onderzoeksbureau ZorgfocuZ verwerkt alle antwoorden uiteraard strikt vertrouwelijk. De antwoorden worden geanonimiseerd en zijn nooit naar de respondent te herleiden.

Contact

Heeft u vragen over het onderzoek of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onderzoeksbureau ZorgfocuZ via helpdesk@zorgfocuz.nl. ZorgfocuZ is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur ook telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 050 – 20 53 014.

Lees hier meer over de samenwerking tussen Ziekenhuis Gelderse Vallei en Vitalys.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules