{}

Patiëntgegevens in PGO

19 October 2023

In de persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) kunnen patiënten een kopie van hun medische gegevens ophalen bij hun zorgaanbieders. Bij bijna alle huisartsen in Nederland is de PGO te gebruiken om het huisartsadvies nog eens te lezen. Of de uitslag van een onderzoek te bekijken. Ook Ziekenhuis Gelderse Vallei is vindbaar in de PGO.

PGO en MijnZGV

Ziekenhuis Gelderse Vallei maakt volop gebruik van MijnZGV, het patiëntenportaal. De PGO is dan ook geen vervanging van MijnZGV. Het verschil tussen deze 2 apps/websites:

  • de PGO is een landelijke app/website, waar gegevens opgehaald worden van alle zorgverleners.
  • MijnZGV is een app/website van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Hier kunnen patiënten hun medische gegevens van het ziekenhuis inzien. En onder andere persoonlijke gegevens wijzigen, afspraken bekijken en zich digitaal aanmelden. Er worden steeds meer onderdelen aan MijnZGV toegevoegd.

Meer over de PGO

De persoonlijke gezondheidsomgeving is een digitale omgeving waarin patiënten een kopie van hun medisch dossier kunnen opvragen bij alle instellingen waar zij patiënt zijn. Ook kunnen zij gegevens toevoegen aan een PGO. In de toekomst kunnen ze zelf de medische gegevens van de ene zorgaanbieder delen met een andere zorgaanbieder.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules