{}

Samenwerking rond Palliatieve Zorg

10 November 2022

Op 31 oktober ondertekende Ziekenhuis Gelderse Vallei de nieuwe samenwerkingsovereenkomst ‘Netwerk Palliatieve Zorg regio Gelderse Vallei’. Daarmee maken we ons met ruim 25 netwerkpartners sterk voor goede palliatieve zorg in de regio.

Door de samenwerking met de andere instellingen in het netwerk kunnen we zorgvragers in de palliatieve fase en hun naasten nog beter de houvast geven die ze vaak zo hard nodig hebben. Met elkaar staan wij voor de best mogelijke zorg en ondersteuning voor mensen in hun laatste levensfase.

Martine Jansen-Groeneveld is verpleegkundig specialist van het palliatief team van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Zij is trots op de hernieuwde samenwerking: ‘Palliatieve zorg vraagt om samenwerking en afstemming met alle betrokkenen. Het geven van palliatieve zorg kan je maar één keer goed doen. Een goede samenwerking maakt de patiënt (en diens naasten) met de eigen wensen en behoeften het middelpunt van de zorg. De hele zorg wordt afgestemd op de individuele patiënt en diens naasten. Door over de muren heen passende zorg te verlenen, op de voor de patiënt juiste plaats, is er een sluitend zorgcontinuüm.’

Netwerk Palliatieve Zorg regio Gelderse Vallei

Netwerk Palliatieve Zorg regio Gelderse Vallei is een samenwerkingsverband in de regio Gelderse Vallei. Samen staan zij voor optimale palliatieve zorg voor de ruim 320.000 mensen in de regio die bestaat uit de gemeenten: Barneveld, Ede, Utrechtse Heuvelrug (Amerongen, Overberg, Leersum), Veenendaal, Renkum (Renkum en Heelsum), Rhenen (Elst Ut.), Scherpenzeel, Wageningen en Renswoude.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules