{}

Snel toegang tot kennis over antistolling

02 June 2020

De DOAC’s worden steeds vaker in de 1e lijn voorgeschreven. Voor veel zorgverleners is dit een betrekkelijk nieuwe medicatie. In de regio Gelderse Vallei is er al enkele jaren een digitaal regio-protocol beschikbaar. Dit protocol is recent herzien en bevat informatie over alle antistollingsmedicatie in combinatie met behandelsituaties.

Inloggen, gericht zoeken en maatwerk informatie

Huisarts Elvira Schouten-Oerlemans uit Bennekom is heel enthousiast over het regioprotocol voor alle antistolling: ‘Voorheen kostte het me veel tijd om het uit te zoeken maar nu ga ik naar act-protocol.org, log in en zoek het binnen 5 minuten op. Ik vind het echt een uitkomst en een zeer overzichtelijk schema dat mij veel houvast geeft. Hulde voor de samenstellers!’.

Geactualiseerd

Het regioprotocol is recent geactualiseerd na een aantal aanpassingen binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei. De aanpassingen vindt u hier.

Toegang

Zorgverleners uit de regio Gelderse Vallei kunnen een inlog opvragen. Meer informatie over het regioprotocol leest u hier. De inlogcode voor zorgverleners uit de regio Gelderse Vallei vraagt u via het contactformulier op.

Leidraad Stollingsafwijkingen bij COVID-19 voor de huisarts

Graag maken we u attent op deze eind mei verschenen richtlijn.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules