{}

Succesvol symposium over enkelletsel

28 February 2020

11 februari kwamen meer dan 40 fysiotherapeuten uit de regio Gelderse Vallei naar het symposium over enkelletsel – van trauma tot herstel. Sports Valley van Ziekenhuis Gelderse Vallei organiseerde dit symposium samen met sportfysiotherapeut Bart van de Wiel van De Jong Fysiotherapie.

Tijdens het symposium werd enkelletsel belicht vanuit de orthopedie, sportgeneeskunde, radiologie en fysiotherapie. Er werd kennis gedeeld over onderwerpen zoals het radiologisch onderzoek, rode vlaggen bij behandelingen en nieuwe behandelinzichten bij chronische instabiliteit van de enkel.

Samenwerken in de keten

Het belang van goede samenwerking tussen disciplines, zowel binnen als buiten het ziekenhuis, werd tijdens het symposium nog eens onderstreept. Sports Valley van Ziekenhuis Gelderse Vallei werkt intensief samen met de Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei (ROFGV), een netwerk van fysiotherapeuten uit de regio. Binnen dit netwerk wordt de zorg zorgvuldig op elkaar afgestemd. Zo zijn patiënten tijdens het hele zorgtraject verzekerd van de juiste zorg. Tijdens het symposium was dan ook gelegenheid om verder met elkaar te praten over de ketenzorg rondom enkelletsel.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules