{}

Tijdsblokken patiënten met verdenking fractuur

10 February 2023

Om de wachttijd voor patiënten met verdenking fractuur (geen spoed) te verkorten, start in Ziekenhuis Gelderse Vallei een proef met het plannen binnen tijdsblokken. Patiënten kunnen een afspraak maken binnen deze blokken en na de foto direct door voor behandeling.

Patiënten die naar ons worden doorverwezen met vraagstelling fractuur en waarbij geen spoed is, vormen een onvoorspelbare stroom waarop wij weinig grip hebben. Hierdoor moeten patiënten in het ziekenhuis lang wachten voor het maken van foto’s en voor het bezoek daarna aan de polikliniek of de gipsverbandmeesters. Radiologie, chirurgie, SEH en gipsverbandmeesters hebben daarom hun processen nauwer op elkaar afgestemd om zo de patiënt met verdenking fractuur sneller te kunnen helpen: de beschikbare plekken zijn intern op elkaar afgestemd.

Plannen in tijdsblokken

Wij bieden in de ochtend en in de middag elk twee tijdsblokken voor radiologie aan:

08.30 - 09.00
10.00 - 10.30
12.00 - 12.30
14.00 - 14.30

De plekken bij de polikliniek chirurgie en de gipsverbandmeesters sluiten aan op deze tijdsblokken. Hierdoor kan de patiënt na het maken van de foto direct door.

Afspraak maken

Patiënten kunnen alleen met een afspraak terecht bij radiologie. Zij kunnen via 0318 – 43 39 00 telefonisch een afspraak maken binnen de tijdsblokken. Wij vragen u de patiënten die u in de ochtend ziet, te attenderen op de plekken in de middag, en de patiënten die in de namiddag komen, te wijzen op de blokken van de volgende ochtend.

We hopen hiermee de patiënt en u als verwijzer van dienst te zijn.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules