{}

Veranderingen in ZorgDomein

06 July 2023

Er is een aantal veranderingen in ZorgDomein. Zo is er een nieuw zorgproduct: het Schouderspreekuur en stopt het combinatiespreekuur ‘Verdenking voedingsallergie bij kinderen’.

Nieuw zorgproduct Schouderspreekuur

Vanaf 3 juli heeft de polikliniek orthopedie een nieuw zorgproduct: het schouderspreekuur. Patiënten met alle soorten schouderklachten kunnen hier terecht.
Het spreekuur bestaat uit een consult bij een orthopeed en fysiotherapeut. Als het nodig is wordt er ook meteen (hiervoor zijn 2 plekken gereserveerd in het spreekuur. Vol=vol) een echo van de schouder gemaakt.

Het zorgproduct is via verschillende manieren te vinden in ZorgDomein. Onder Orthopedie > gewrichtsaandoeningen, maar ook door te zoeken op ‘schouder’.

Stoppen zorgaanbod Kindergeneeskunde verdenking voedingsallergie

Het combinatiespreekuur ‘Verdenking voedingsallergie bij kinderen’ is per 3-7-2023 gestopt wegens het vertrek van de diëtiste. U kunt kinderen blijven verwijzen naar ons ziekenhuis, hiervoor kunt u de reguliere verwijzing gebruiken. Bij binnenkomst wordt de verwijzing getrieerd en de best passende zorg voor de patiënt gezocht.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules