{}

Veranderingen op de prikposten

24 December 2021

De openingstijden en locaties van het bloedprikken zijn recent aangepast. Daarnaast gaat vanaf 15 januari de poli bloedafname in Ede op zaterdag weer open. Een overzicht van de veranderingen.

  • vanaf 1 november 2021 kunnen de trombosedienstpatiënten op inloop op donderdag tussen 8.30 uur en 9.30 uur weer terecht op locatie Norschoten in Barneveld.
  • de openingstijden van priklocatie Kortenoord in Wageningen zijn per 1 november 2021 uitgebreid.
  • in Wekerom is 1x per week de priklocatie geopend.
  • vanaf half december 2021 is het mogelijk om een patiënt voor een spoed bloedafname (dus zonder afspraak) naar Wageningen, locatie de Poort te sturen. Dit was voorheen alleen mogelijk voor locatie Ede en Veenendaal. Graag voordat u de patiënt naar deze locatie stuurt even telefonisch overleg met de dagcoördinator bloedafname, (0318) 43 56 24. Dit is nodig om het aantal cito’s af te kunnen stemmen met de reguliere afspraken.
  • per 15-01-2022 gaat de poli bloedafname op zaterdag weer open, van 10.00 uur tot 12.00 uur. We prikken dan alleen op afspraak, er is dus geen mogelijkheid om een patiënt zonder afspraak in te sturen (ook niet met een cito-aanvraag).

Hier vindt u alle voor locaties en openingstijden voor het bloedprikken.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules