{}

Voorlichtingskaartje vitamine-K-antagonisten

01 October 2021

Met het zogenaamde ‘blauwe kaartje’ informeert de Trombosedienst haar cliënten over de situaties die een risico vormen bij een behandeling met vitamine-K-antagonisten.

Alle cliënten ontvangen tijdens de intake een exemplaar van dit kaartje en uitleg over het gebruik ervan. Dat is veel informatie.

Het lijkt de Trombosedienst als medebehandelaar goed om de huisarts als hoofdbehandelaar een exemplaar van dit kaartje te geven, zodat deze weet welke informatie cliënten krijgen. Nog mooier is het als de huisarts het belang van het kaartje zelf ook benadrukt bij de cliënt. Daarmee hoopt de Trombosedienst dat het nog meer gaat leven bij de cliënten en dat zij de Trombosedienst weten te vinden als dat nodig is, om zo de risico’s die gepaard gaan met een antistollingsbehandeling nog verder te verkleinen.

U kunt hier het kaartje downloaden zodat u weet welke informatie uw patiënten krijgen (pdf, 163 KB)

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie?
U kunt de Trombosedienst bereiken via info<apestaartje>trombosedienst-ede.nl of via (0318) 62 41 91.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules