{}

Vraagt u of kinderen al een DigiD hebben?

28 November 2023

In Ziekenhuis Gelderse Vallei hebben kinderen een eigen DigiD nodig om in te kunnen loggen in MijnZGV. Verwijst u kinderen naar het ziekenhuis? En heeft het kind nog geen eigen DigiD? Dan is het belangrijk dat de ouder(s) deze op tijd aanvraagt via de website van DigiD: www.digid.nl/aanvragen-en-activeren. Het verwerken van een aanvraag neemt een aantal werkdagen in beslag.

Toestemming regelen voor inzage in MijnZGV

Na het aanvragen van een DigiD voor het kind heeft de ouder/verzorger ook toestemming nodig om in de MijnZGV-omgeving te kijken. Voor kinderen tot 16 jaar is dit nu eenvoudig te regelen bij de inschrijfbalie in de centrale hal van ons ziekenhuis of via de polikliniek. Na 2 verificatievragen en na het tonen van zowel de ID-kaart van het kind als die van de ouder/verzorger, is de toestemming geregeld en is het mogelijk om in te loggen in de MijnZGV-omgeving van het kind.

MijnZGV

Na inloggen in de MijnZGV-omgeving met DigiD, kunnen ouders en kind de afspraken bekijken, in de Ezorg aan de slag gaan en het medisch dossier doornemen. Kijk voor meer informatie over MijnZGV op: www.geldersevallei.nl/mijnzgv

Afbeelding voor op de schermen in de praktijk

Vanuit Ziekenhuis Gelderse Vallei vragen we uw praktijk om informatie over het aanvragen van een DigiD voor kinderen te vermelden op uw informatieschermen. Zo komen patiënten in het ziekenhuis niet voor verrassingen te staan. Hieronder vindt u een mogelijke tekst voor op de schermen en hier een bijpassende afbeelding (jpg, 85 KB).

Heeft uw kind al een DigiD?

In Ziekenhuis Gelderse Vallei hebben kinderen een eigen DigiD nodig om in te kunnen loggen in MijnZGV. Voor ouders is het daarom belangrijk om een DigiD voor het kind aan te vragen. Dit kan eenvoudig via: www.digid.nl/aanvragen-en-activeren

Let op! Doe dit op tijd, want het verwerken van een aanvraag neemt een aantal werkdagen in beslag.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules