{}

Vrijdagbijeenkomsten online!

15 April 2021

De eerste online vrijdagbijeenkomst is geweest. Het was nog een beetje onwennig maar wel een succes.

Tom van Loenhout en Marie Claire van Dijk-Le Cocq d'Armandville, cardiologen, beten op 9 april het spits af. Tom vertelde over het ontstaan en het belang van de vrijdagbijeenkomsten waarna Marie Claire inging op het onderwerp van die dag: ‘Microvasculair lijden. Je komt het steeds vaker tegen, maar wat is het eigenlijk’ (pdf, 1.528 KB).

Slechts een enkele maal liet de techniek hen in de steek maar dat was snel verholpen. Zo’n 25 toehoorders volgden de bijeenkomst en stelden hun vragen via de chat.

Vrijdagbijeenkomsten

De vrijdagbijeenkomst is van 12.30 uur tot 13.15 uur. De voordracht duurt ongeveer 30 minuten waarna er tijd is voor het stellen en beantwoorden van vragen.
De uitnodiging (inclusief Teams-link) ontvangt u, net als voorheen, 1 week van tevoren.

De bijeenkomsten zijn gericht op huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, medisch specialisten en arts-assistenten. Tijdens de bijeenkomst geeft een vakgroep een voordracht met daarna tijd voor discussie/vragen. Bijvoorbeeld over nieuwe ontwikkelingen in het betreffende vakgebied; toelichting van eigen onderzoek; bespreking van een interessante ziekte of casus of introductie van een nieuwe collega en diens specifieke kennis/vaardigheid.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules