{}

Wachttijden op basis van urgentie

10 September 2021

In opdracht van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) registreert Ziekenhuis Gelderse Vallei sinds augustus de wachttijden die patiënten zien op een andere manier dan voorheen. Ons streven is om de wachttijen die aangeleverd worden bij de NZa zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de wachttijden die te zien zijn in ZorgDomein. Op die manier krijgen patiënten een zo goed mogelijk beeld van de gemiddelde wachttijd. Zoals u van ons gewend bent, worden patiënten beoordeeld op basis van urgentie. Als het op basis van de urgentie nodig is, kan een patiënt zeer snel geholpen worden. Dit blijft ongewijzigd.

Zo lieten we ook aan onze patiënten weten.

ZorgkaartNederland

Patiënten kunnen de wachttijden sinds augustus inzien op ZorgkaartNederland.nl. U kunt de wachttijden altijd raadplegen via ZorgDomein, zoals u gewend bent.

Reële weergave

Op basis van de 1e aangeleverde gegevens zijn artikelen verschenen in de vakmedia. Daarin werden de wachttijden van ons ziekenhuis vergeleken met andere ziekenhuizen. Hierdoor ontstond voor sommige onderzoeken / behandelingen een onjuist beeld. De afgelopen periode is hard gewerkt om de wachttijden die patiënten zien zo reëel mogelijk weer te geven.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules