{}

Zorgverlenersportaal

13 October 2020

Recent is het huisartsenportaal van Ziekenhuis Gelderse Vallei vervangen door een (nieuw) zorgverlenersportaal. Wij maakten een pagina met veelgestelde vragen en antwoorden over dit portaal.

De vervanging van het huisartsenportaal was nodig omdat het vorige huisartsenportaal niet meer ondersteund werd door de leverancier van ons ziekenhuis-informatie-systeem.

Na de vervanging ontving het ziekenhuis berichten dat er vanuit de huisartsen vragen zijn over het nieuwe zorgverlenersportaal. Daarom maakten we een pagina aan met veelgestelde vragen en antwoorden. Hierop vindt u antwoord op de meeste vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u contact opnemen met het huisartsenservicebureau.

Standaard browser

Het blijkt dat een aantal huisartsenpraktijken niet kan inloggen op het zorgverlenersportaal. Dit komt omdat de praktijk Internet Explorer gebruikt als standaard browser. Voor het zorgverlenersportaal is het belangrijk dat u één van de volgende browsers als standaard heeft ingesteld: Chrome, Edge of Firefox.
Via één van deze browsers kunt u zowel ZorgDomein als het zorgverlenersportaal openen op uw desktop/mobiel.

Internet Explorer (IE) wordt niet onderhouden als browser. Vandaar dat u geen gegevens ziet wanneer uw standaard browser is ingesteld op Internet Explorer (IE).Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules