{}

Onderzoek organisatiegebonden communicatie naar verwijzers

02 May 2023

Ziekenhuis Gelderse Vallei onderzoekt de wensen van huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde rond de organisatiegebonden communicatie van het ziekenhuis. Hierbij aan hen een oproep om de enquête in te vullen. Zo kunnen we onze communicatie indien nodig verbeteren.

Mede naar aanleiding van de resultaten van het Nationale Ziekenhuis Imago Benchmark Verwijzers 2022 doet Ziekenhuis Gelderse Vallei onderzoek naar de wensen, behoeften en knelpunten die huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen verstandelijk gehandicapten hebben rond de organisatiegebonden communicatie van het ziekenhuis.

Vorige week ontvingen zij hierover een enquête. Behoort u tot de doelgroep, dan kunt u de enquête ook via onderstaande link invullen.

Enquête Verwijzers Ziekenhuis Gelderse Vallei

Wij vinden het heel fijn als de respons zo hoog mogelijk is. Als wij weten wat verwijzers van onze communicatie vinden, kunnen we deze verbeteren. Daarom het verzoek de enquête in te vullen. U krijgt in de enquête ook de mogelijkheid om uw antwoorden toe te lichten. Voelt u zich vooral vrij om dit te doen. Het invullen van de enquête duurt 5 à 10 minuten.

Wilt u de enquête voor woensdag 10 mei 2023 invullen? Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld.

Bij voorbaat dank!

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules