Eten en drinken bij opname

Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft een uniek maaltijdservice: At Your Request, of te wel op uw verzoek. U kunt eten wat u wilt, wanneer u wilt.

Bestellen via 4401

Met 1 telefoontje bestelt u uw maaltijd, drankje of tussendoortje. Op uw nachtkastje staat hiervoor een menukaart, passend bij uw dieet. Bestellen kan tussen 07.00 en 18.15 uur via toestel 4401. De maaltijd wordt vers gemaakt en binnen 45 minuten bij u bezorgd. Op de afdeling vertellen wij u hoe de maaltijdservice werkt. Als het niet lukt om zelf te bestellen, helpen wij u. Uw familie kan ook voor u bestellen. Dat kan ook vanuit huis, via (0318) 43 44 01.

Eiwitrijke menukaart

Op de menukaart staat aangegeven welke producten eiwitrijk zijn. Eiwit is de belangrijkste voedingsstof als u herstelt van een ziekte of operatie. Bekijk de menukaart (pdf, 1.501KB).

Bekijk hier:

Bezoeker mag mee-eten

Eén bezoeker kan met u mee-eten. Hij of zij moet hiervoor een maaltijdbon hebben. Bij de maaltijdbon ontvangt de bezoeker een flyer met de keuzemogelijkheden voor een brood maaltijd (pdf, 252KB) of voor een warme maaltijd (pdf, 168KB). Deze zijn te koop bij de hoofdreceptie in de centrale hal. De maaltijd kunt u via At Your Request bestellen.

Bezoekers kunnen voor het feestmenu een rode bon van €8,50 kopen bij de receptie in de centrale hal. Bestellen kan via het maaltijdservicecentrum op toestel 4401. 

Onze maaltijdservice is een groot succes

Ziekenhuis Gelderse Vallei werkt samen met Sodexo Health Care. Sodexo heeft At Your Request in Amerika ontwikkeld. Het is daar een groot succes. Ook in ons ziekenhuis bevalt het maaltijdservicesysteem erg goed. Patiënten eten meer en beter. En er wordt minder voedsel weggegooid.