Voorlichtingsmateriaal

Video's

Er zijn verschillende video's die u meer informatie geven over voeding, sport en bewegen. Bijvoorbeeld over de relatie tussen eiwitten en herstel. Of een video met tips over hoe u voldoende kunt bewegen. Het kan handig zijn om bepaalde video's te bekijken ter voorbereiding op een opname in ons ziekenhuis. Deze video's vindt u op verschillende plekken op deze website of op ons YouTube-kanaal.

Online folders

Er zijn verschillende folders over voeding, sport en bewegen. Deze folders kunt u online bekijken op deze website. Het is mogelijk om de folders te downloaden. De folders staan ook op onderwerp. Zoek bijvoorbeeld op een aandoening, onderzoek of behandeling en u vindt de daarbij behorende folders. 

Infotheek over een gezonde leefstijl

In de centrale hal van het ziekenhuis vindt u de infotheek. Na binnenkomst vindt u de infotheek aan de linkerkant. Hier vindt u informatie over voeding en bewegen. De thema's wisselen periodiek. De infotheek is gratis toegankelijk. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd in de infotheek die aansluiten bij het betreffende thema.