Vacatures AIOS en ANIOS

In Ziekenhuis Gelderse Vallei werken ongeveer 75 arts assistenten, waarvan gemiddeld een derde in opleiding is tot medisch specialist. Kernwaarden van onze opleidingen zijn veiligheid, laagdrempeligheid en wederzijds respect. Dit komt tot uiting in een zeer prettig leer- en werkklimaat. De omgangsvormen zijn informeel.

Introductie- en onderwijsprogramma

Arts-assistenten en medisch specialisten participeren in een gezamenlijk tweedaags introductieprogramma, waarin aandacht is voor de cultuur en de logistiek maar ook specifieke kennisoverdracht en training. De vakgroepen met opleiding bieden zowel voor de aios als de anios een dagelijks/ wekelijks onderwijsprogramma.

Open sollicitatie

Wil je werkervaring opdoen als arts en start je nog niet met je vervolgopleiding of specialisatie? Stuur dan een open sollicitatie via onze website.

Contact

Ben je aangenomen voor een medische vervolgopleiding en zoek je voor je vooropleiding een prettige en veilige leer- werkomgeving met veel exposure? Neem dan rechtstreeks contact op met de afdeling werving & selectie.

Vacatures voor arts assistenten (ANIOS)

We hebben regelmatig vacatures in de volgende specialismen:

  • SEH
  • interne geneeskunde
  • kindergeneeskunde
  • chirurgie
  • intensive Care
  • gynaecologie
  • neurologie, orthopedie en urologie alleen bij geplaatste vacature (per vakgroep 1 anios werkzaam)

Vacatures voor AIOS

Specialisme
OOR
Vooropleiding mogelijk?
Interne geneeskunde
OOR Utrecht
Geriatrie, Cardiologie en Longgeneeskunde
Heelkunde
OOR-ON (Nijmegen)
Orthopedie, Urologie en Plastische chirurgie
Gynaecologie
OOR-ON (Nijmegen)
Differentiatiestages mogelijk
Kindergeneeskunde
OOR Utrecht
Differentiatiestages mogelijk
KNO
OOR Utrecht
Differentiatiestages mogelijk
Anesthesiologie
OOR Utrecht

Ons profiel

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze voor patiënten uit West- en Midden-Gelderland en Oost-Utrecht. Voeding en bewegen zijn bouwstenen van onze zorg. Deze missie komt tot uitdrukking in de volgende kernwaarden: patiëntgericht, professioneel, gezamenlijk en ondernemend.

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt een breed pakket aan algemene ziekenhuiszorg. Acute, complexe en chronische zorg maken hier deel van uit. De kracht van Ziekenhuis Gelderse Vallei is enerzijds dat het ziekenhuis voeding, sport en bewegen als essentieel onderdeel van de zorg inbouwt, waardoor de patiënt een meer effectieve behandeling krijgt, sneller kan herstellen en zich beter voelt.

Anderzijds werken multidisciplinaire teams nauw samen om de patiënt, die vaak meerdere aandoeningen heeft, de juiste zorg te geven. In deze flexibele teams werken professionals met voor iedere patiënt de juiste expertise samen. Van zeer specialistische inbreng tot generalistische coördinatie én in afstemming met de patiënt.