Opleiding verpleegkunde

Wil je verpleegkundige worden en houd je van afwisselend werk? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en wil je de opleiding doen in een ziekenhuis waar een goed opleidingsklimaat heerst? Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt regelmatig mogelijkheden aan om de opleiding te volgen.

Toelatingseisen

Heb je nog geen vooropleiding in de zorg (verpleegkundige niveau 4) dan moet je een verpleegkundige opleiding in zijn geheel volgen. Deze opleiding duurt 4 jaar.

  • HBO duaal: de eerste 2 jaar kan je in voltijd of in deeltijd volgen bij een HBO instelling. Na deze 2 jaar kun je in aanmerking komen voor het duale traject.
  • MBO naar HBO: als je een MBO opgeleide verpleegkundige bent en in bezit van een diploma, biedt ons ziekenhuis ook de mogelijkheid om de HBO opleiding als duale student te volgen.
  • MBO: wij bieden alleen stageplaatsen aan voor mensen die in opleiding zijn voor verpleegkundige op MBO niveau bij het ROC a12.

Wij werken intensief samen met de Christelijke Hogeschool (CHE) en het Dulon College. Beiden zijn gevestigd in Ede. Meer informatie over de opleiding vind je op de website van deze scholen. De CHE en ROC a12 organiseren ook regelmatig informatiedagen/avonden.

Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats kan je solliciteren op een vacature.

Informatiebijeenkomst

Heb jij (bijna) 2 jaar van de voltijd of deeltijd HBO–V opleiding achter de rug en wil je verder als duale student? Of ben je afgestudeerd MBO verpleegkundige en wil je de HBO opleiding gaan doen? In samenwerking met de Christelijke Hogeschool Ede bieden wij een duale opleiding aan. Heb jij interesse? Houd dan deze pagina in de gaten. Wanneer er een nieuwe informatiebijeenkomst is gepland, kan je je op deze pagina aanmelden.