Studentevent belevingsfestival 25 mei

Op deze pagina kan je je inschrijven voor het studentevent op vrijdag 25 mei tijdens het belevingsfestival in Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Middels dit formulier kan je je inschrijven voor het studentevent bij het belevingsfestival op 25 mei. Je hebt hier als het goed is een mail over ontvangen. Degene die zich kunnen inschrijven zijn: gastheren/gastvrouwen Ziekenhuis Gelderse Vallei, verpleegkunde docenten van de Christelijke Hogeschool Ede en studenten verpleegkunde van de Christelijke Hogeschool Ede 3e en 4e jaars.

  • Datum: vrijdag 25 mei
  • Tijd: 13.00 – 14.00 uur, daarna welkom op het belevingsfestival
  • Plaats: Blauwe kamer, bestemming 75 (D-vleugel 1e verdieping), het belevingsfestival is aansluitend in de D-vleugel, 3e verdieping

Let op: het maximaal aantal inschrijvingen is 50. De eerste 50 mensen die zich hebben ingeschreven heten we van harte welkom. Je ontvangt van ons een mailbevestiging van jouw aanmelding. 

Deze portlet is niet geconfigureerd, of de instellingen zijn onjuist. Kies "Gedeelde instellingen bewerken" om een toepassing te selecteren of vraag de beheerder om hulp.