Stages

Door het verlenen van stageplaatsen willen we studenten een kans geven om het vak in de praktijk te leren. Tegelijk helpen de stagiaires ons aan nieuwe kennis en inzichten. Daarom biedt Ziekenhuis Gelderse Vallei stageplaatsen aan bij veel opleidingsinstituten.

Stageplaatsen

Het hele jaar door hebben wij diverse stageplaatsen voor studenten. Heb je interesse in een stage in ons ziekenhuis? Kijk dan in het overzicht stageplaatsen of je terecht kunt voor een stage bij jouw gewenste stageplaats.

Ga naar:

Startmoment

Stages starten het hele jaar door op individuele aanvraag of volgens afspraken met opleidingen.

Toelating

De toelatingseisen verschillen, afhankelijk van het soort opleiding en de stagedoelen.

Stages verpleegkundige opleidingen

Binnen het ziekenhuis kun je alleen een verpleegkundige stage lopen als je student bent van ROC A12 of van de Christelijke Hogeschool Ede. De sollicitatieprocedure verloopt via de stagecoördinator. Stageplaatsen worden toegewezen door de stagecoördinatie van het ROC A12 en de CHE.

Snuffelstage of maatschappelijke stage scholieren

Helaas zijn in Ziekenhuis Gelderse Vallei geen mogelijkheden om snuffelstages of maatschappelijke stages voor scholieren te faciliteren. Reden hiervoor is onder andere dat wij de privacy van onze patiënten willen waarborgen en geen nazorg kunnen bieden aan de scholieren, als zij ten tijde van de stage schokkende dingen meemaken.

Ziekenhuis Gelderse Vallei doet mee met de landelijke open dag ziekenhuizen. Deze wordt 1 keer in de 2 jaar georganiseerd. Deze open dag is een uitstekende gelegenheid voor scholieren, kennissen en familieleden om nader kennis te maken met ons ziekenhuis. Houd de website in de gaten voor data en verdere informatie.

Meekijkdagen kennissen en familieleden

In Ziekenhuis Gelderse Vallei is het niet mogelijk voor kennissen en familieleden van medewerkers om een dag mee te kijken. Dit vanuit uit het oogpunt van de privacy van de patiënten en het niet vooraf in kunnen schatten met welke situaties de betrokkenen geconfronteerd kunnen worden.

Stagevergoeding

Lees hier over de stagevergoeding.