Deelname SoFIT studie

Beste lezer,

Heeft u uw laatste behandeling tegen darmkanker (6 maanden - 2 jaar geleden) achter de rug? Voelt u zich (nog steeds) vermoeid? Als u beiden vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan hebben we uw hulp nodig.

Waarom hebben we uw hulp nodig?

Wij zijn bezig met wetenschappelijk onderzoek naar vermoeidheidsklachten onder ex-darmkankerpatiënten. Op basis van dit onderzoek, wordt er een leefstijl interventie ontwikkeld met het doel om vermoeidheidsklachten te verminderen. Om dit onderzoek zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, zijn wij geïnteresseerd in uw mening en ervaringen omtrent leefstijl na behandeling. Uw ervaring levert waardevolle informatie op voor de ontwikkeling van onze interventie.

Wat wordt er van u verwacht?

Het onderzoek bestaat uit een groepsdiscussie van circa 1,5 uur met 3 andere deelnemers. Deze discussie zal online via Microsoft Teams plaatsvinden (dit zal van tevoren worden uitgelegd). Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en er zal een kleinigheidje (in de vorm van wat te drinken) naar u worden opgestuurd voor tijdens de online discussie.

Meer weten of reageren?

Stuur dan een email naar sofit.study <apestaartje> wur.nl. Vergeet niet om duidelijk uw naam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

Wij zien uw reactie graag tegemoet. Er zal dan contact met u worden opgenomen worden.


Met vriendelijke groeten,

Het onderzoeksteam van SoFIT
Onderzoek naar vermoeidheid bij ex-darmkanker patiënten

Laura Winkens, Judith ten Have, Koen Manusama, Annelot Zondervan en Nina Jager